Fermendi

O Nama

Fermendi Modular Structures je osnovan 2015. godine kao dio Azijske grupe kompanija sa jasnom misijom da služi evropskom tržištu sa visokokvalitetnim tehnologijama modularnih konstrukcija. Naši proizvodni pogoni se nalaze u Kozarskoj Dubici, Bosna i Hercegovina, i prostiru se na 5000 m2. Također nas podržava naša sestrinska kompanija, Asia Prefabricated Building sa sjedištem u Izmiru, Turska, koja se može pohvaliti tvornicom od 40 000 kvadratnih metara i 200 radnika.

Naš cilj je ponuditi fleksibilna i isplativa rješenja za kupce koji se pridržavaju najnovijih zahtjeva građevinske tehnologije, dok im pružamo niz opcija modularne strukture kao što su kuće, životne jedinice, industrijske strukture, uredske sanitarne jedinice i obrazovne zgrade. Težimo izvrsnosti kada je u pitanju usluga za korisnike kroz naše procese osiguranja kvalitete osiguravajući da svaki proizvod ispunjava ili premašuje industrijske standarde prije nego što napusti naš pogon.

U Fermendi Modular Structures smo ponosni što znamo da svaki proizvod koji proizvodimo pomaže pozitivnom doprinosu društvu, bilo da se radi o pomoći ljudima koji su raseljeni zbog prirodnih katastrofa ili o izgradnji škola u zemljama u razvoju kako bi djeca mogla dobiti obrazovanje koje zaslužuju; to je razlog zašto nastavite sa nastojanjem da svaki kupac dobije najkvalitetniji mogući proizvod po konkurentnim cijenama uz izuzetnu uslugu od nule do kraja.NAZOVITE SADA